تفسير دعاي روز هشتم ماه رمضان

به مجله خبري سينما و تلويزيون خوش آمديد.

پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

تفسير دعاي روز هشتم ماه رمضان

به گزارش خبرگزاري اخبار استاني؛ شرح دعاي روز هشتم ماه مبارك رمضان به شرح زير است: به نام خدا “خدايا ، به يتيمان رحمت ، و براي يتيمان طعام ، و وحي از صلح ، و عشق به عزت براي مدت طولاني ، يا پناه صالحان”. “خدا ، اين ماه ، به من يتيمان را …

سايت مرجع :
تفسير دعاي روز هشتم ماه رمضان

تفسير دعاي روز هشتم ماه رمضان https://local-news.ir/تفسير-دعاي-روز-هشتم-ماه-رمضان/ اخبار استاني Tue, 20 Apr 2021 23:02:01 0000 عمومي https://local-news.ir/تفسير-دعاي-روز-هشتم-ماه-رمضان/

به گزارش خبرگزاري اخبار استاني؛ شرح دعاي روز هشتم ماه مبارك رمضان به شرح زير است: به نام خدا “خدايا ، به يتيمان رحمت ، و براي يتيمان طعام ، و وحي از صلح ، و عشق به عزت براي مدت طولاني ، يا پناه صالحان”. “خدا ، اين ماه ، به من يتيمان را …

سايت مرجع :
تفسير دعاي روز هشتم ماه رمضان

به گزارش خبرگزاري اخبار استاني؛ شرح دعاي روز هشتم ماه مبارك رمضان به شرح زير است:

به نام خدا

“خدايا ، به يتيمان رحمت ، و براي يتيمان طعام ، و وحي از صلح ، و عشق به عزت براي مدت طولاني ، يا پناه صالحان”.

“خدا ، اين ماه ، به من يتيمان را دوست بدار ، و غذا ، سلام در درود و دوستي با افراد با عزت را به من بده ، تا پناهگاهي براي كساني كه آن را مي خواهند فراهم كند.”

نماز روز هشتم ماه رمضان

در اين دعا ، ما چيزهاي خاصي را از خدا مي خواهيم ، در اين فصل چيزهايي كه از خدا مي خواهيم مربوط به كيفيت روابط و روابط با افراد جامعه است. آنچه در اين هفت روز تاكنون خوانده ام در مورد رابطه انسان با خدا بوده است: خدايا تو را در نماز توفيق ده. صعود؛ روزه داري؛ مانند نماز. به طور خلاصه ، اين در خواست ايجاد رابطه اي بين بنده و خدا بود. همچنين روابطي بين جادوگر و جادوگران ديگر وجود دارد. يعني فرد با اجتماع ؛ و رفتار مrsمنان نسبت به يكديگر بيشتر احكام اسلام در اين زمينه است

اسلام و غذاهاي اجتماعي

احكام و مقررات اسلام به يك معنا دو معني دارد؛ يكي تنظيم روابطي كه بايد با خدا داشته باشم و ديگري قوانين و مقرراتي است كه بر روابط و پروتكل ، روابط و موارد مشابه بين جامعه مسلمان حاكم است. احكام اسلام در اين قسمت دوم بسيار بيشتر است ، زيرا اگر وضعيت جامعه در اين جهان مطلوب باشد و روابط انساني با جامعه سالم باشد و جامعه اي عادلانه شكل بگيرد و مrsمنان در سايه آن جامعه عادلانه زندگي كنند ، پس آموزش حاصل شود از اين پس آموزش بر اين اساس است و اگر مي خواهيم جامعه اي عادلانه را سامان دهيم ، بايد از دستورالعمل هاي ارائه شده توسط اسلام پيروي كنيم: نحوه رفتار مردم با يكديگر. نگرش هر كلاس نسبت به كلاس ديگر چگونه است؟ اين بخش اخلاق اسلام را نيز شامل مي شود. انسان بايد نيكي كند ، نيكي كند ، به كسي احتياج نداشته باشد ، ظلم نكند ، ظلم نكند. اين دستور اين است كه مسلمانان متحد و به اصطلاح متحدين هستند.

موضوعي كه اسلام بسيار بر آن تأكيد دارد ، كمك به افراد ضعيف و فقير است. نيكي كردن به كساني كه به نوعي ضعيف و ناتوان شده اند ، كه ما اكنون آن را ضعيف تعبير مي كنيم. كسي كه بيمار است نياز به كمك دارد. او به عشق احتياج دارد. مثلاً شخصي فقير شده و به مهرباني و مهرباني احتياج دارد. يا ما يتيم و بي خانمان هستيم. اين در نهايت نياز به كمك و مساعدت دارد.

به ويژه در مورد فقرا و مظلومين ، اسلام به شدت تأكيد كرده است كه مسلمانان وظيفه دارند كه به خودشان نيكي كنند. در اين دعا ، (نماز روز هشتم ماه مبارك رمضان) از خداوند مي خواهيم كه آنها را در انجام اين كارها موفق سازد. دلسوزي نسبت به يتيمان يكي از آن مشاغل است

يتيماني كه نياز به حمايت معنوي و عاطفي دارند

“يتيم” جمع يتيم است. يتيم شخصي است كه پدر ، مادر يا هر دو را از دست داده باشد. يتيمان آسيب پذيري است كه نياز به كمك و دلسوزي دارد.

منظور ما اين نيست كه بگوييم از دست دادن يتيم فقط از نظر مادي بيچاره بوده است! همچنين از جنبه هاي معنوي خارج است. از نظر مادي ، در حالي كه پدرش ممكن است ثروتمند و وارث باشد ، بايد تحت ولايت و سرپرستي براي هدر دادن زباله مشاهده شود ، اما جنبه اصلي معنوي اين است كه او محبت هاي يتيم را از پدر يا مادرش دور كرده است. در اينجا وظيفه مسلمانان است كه عشقي را كه به پدر و مادر خود قائل شده اند بدهند. مي گويد: “خدايا! “با يتيمان مهربان باشيد و با يتيمان مهربان باشيد.” در شريعت مقدس اسلام ، رعايت وضعيت يتيم امر شده است. به عنوان مثال گفته شده كه چقدر پاداش كسي است كه دست مهرباني و محبتي به يتيمي ببخشد يا اگر مثل يتيم گريه كند ، تاج و تخت خدا مي لرزد. اين بدان معناست كه مسلمانان نبايد اجازه دهند يتيمان گريه كنند. اين مسئوليت همه مسلمانان است. مخصوصاً كساني كه با او رابطه دارند. به ويژه در ماه مبارك رمضان ، همانطور كه پيامبر (ص) در پايان ماه شعبان دستور داده است و اين روايت بسيار دقيق است. در بخشي از آن خطبه معروف در توصيف ماه رمضان ، وي گفت: “يتيمان را ستايش كنيد ، يتيمان را ستايش كنيد.” اگر حق يتيم را از دست دهيد و از او مراقبت نكنيد ، فرزندان شما توسط ديگران محبت مي شوند. اين مي گويد: خدايا! در اين روز از ماه رمضان از شما مي خواهيم كه در قلب ما مهرباني و مهرباني به ما وارد كنيد.

درخواست ديگر اين نماز “تغذيه غذا” است. رفع گرسنگي يكي از عبادات بسيار مورد تأكيد و توصيه است. از جمله مظلوماني كه نياز به مراقبت دارند ، محاصره فقر هستند. تغذيه غذا اشاره اي به رفع فقر است. البته غذاي مخصوص نيز بسيار خاص و منظم است؛ يعني نان دادن به گرسنه ها. اين يكي از بالاترين عبادات است و موجب غالب شدن انسان در مقام عبادت و تقرب با خدا مي شود كه به انسان اجازه نمي دهد گرسنگي خود را برطرف كند و اين يكي از مواردي است كه در طول ماه بيشتر توصيه مي شود. ماه رمضان

“و به نيازمندان خود صدقه دهيد.”

مردم! در اين ماه رمضان به فقير و مستمند خود اعتقاد داشته باشيد. فقير ، يعني بسيار بيمار. فقرا بدبخت هستند ، اما به اندازه فقرا فقير نيستند

نقاط ضعف را پيدا كنيد

اين وظيفه مسلمانان است كه تا آنجا كه مي توانند به افراد ضعيف و نيازمند جامعه كمك كنند. يعني بخصوص در ماه رمضان توصيه مي شود روزه را بخوريد و غذا دهيد. ناگفته نماند كه اين غذاها فقير و گرسنه براي مهماني ها نيستند ، البته مقدمه اي هستند. اصل تغذيه – حتي اگر مهماني غني و مرفه باشد – ارزشمند است. اين مانند سرگرمي و پرورش چيزي است كه بسيار با فضيلت است ، به ويژه در ماه مبارك رمضان ، زيرا داراي يك فضيلت و پاداش مضاعف است.

پيامبر گرامي اسلام فرمود: “من فطر مومن هستم كه به خاطر رقابت و نجات م ofمنان روزه مي گيرم.” در زمان هاي قديم روزهايم بهتر بود. به عبارت ديگر ، در گذشته مشكل همراه بودن با مهماني و افطار در شبهاي ماه رمضان بيشتر بود.

مومنان و مومنان بايد بدانند كه ماه رمضان رسم خوبي در طول ماه است

– آنها افطار را در برابر سايم از دست دادند. حال اگر افطار را به خانه او برديد يا او را به خانه خود دعوت كرديد. در مساجد ، گاهي اوقات كه داتار يا چيز ديگري به عنوان افطار سرو مي شود ، آن را نيز به عنوان غذا مصرف مي كنند. در هر صورت ، تغذيه غذا به هر طريقي يكي از بزرگترين عبادات است ، خصوصاً افطار دادن و روزه داري كه بسيار ثواب بيشتري دارد و ادامه اين دعاي شريف را مي خوانيم: “وفشا’السلام”.

سلام پرچم صلح و آرامش

سومين نمازي كه در اين روز داريم اين است: خدايا! به ما توفيق دهيد تا صلح و آرامش را در بين مردم گسترش دهيم. يعني ما بايد سالم باشيم و امنيت جامعه را متزلزل نكنيم و سعي كنيم امنيت جامعه را متزلزل نكنيم و صلح و امنيت بر جامعه ما حاكم باشد. هر كس بايد به خود سلام كند فاش كردن سلام مانند گسترش صلح و آرامش است. اين يكي از بزرگترين عبادات است. وي مي گويد: خوب است مiمن غذا نخورد ، به مردم غذا ، صلح و بركت دهد.

(شما در تغذيه گرسنگان و پخش سلام در بين مردم و خواندن نماز شب در حالي كه ديگران خواب هستند بهترين هستيد).

از ائمه معصومين (عليهم السلام) به عنوان “ناجي” ياد شده است ، يعني چيزهايي كه انسان را از آتش جهنم نجات مي دهد.

مواردي كه در اين فصل دعا مي خوانيم از مهمترين مواردي است كه انسان بايد با روابط خود با دوستانش ارتباط برقرار كند. يكي از خواسته هاي ما در اين اعلاميه اين است: دوستي با نيكان. در نماز روز هشتم مي گوييم: خدايا ، سخنان خوب به ما بده ، يعني بگذاريم در ملاقات با افراد خوب موفق باشيم ؛ بورسيه با افراد خوب.

يكي از مهمترين دستورات اسلام كه در روشنگري و تربيت نيز بسيار مثر است ، دوست خوب و دوست خوب بودن است. بيشتر خوب و بد انسانها از يك دوست بد و يك دوست خوب ناشي مي شود. بنابراين ، در اين قسمت از دعا ، اين خواسته را از خاخام ها داريم: «خدايا! “با دوست بودن و نشستن ما را افراد خوبي قرار دهيد.” در قسمت آخر اين دعا مي خوانيم “با توجه به طول پدر و مادر يا پناهگاه”.

بنابراين ، در پايان هر دعا ما به يكي از صفات خدا ، به همه كساني كه “طولاني” خوانده مي شوند ، هدايت مي شويم. طول به معناي پاداش و رفاه است. شما يك روياپرداز هستيد.

سايت مرجع :
تفسير دعاي روز هشتم ماه رمضان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.