۹هزار كلاس درس تا پايان سال تحصيلي روي آنتن صداوسيما

به مجله خبري سينما و تلويزيون خوش آمديد.

جمعه ۲۸ اردیبهشت ۰۳

۹هزار كلاس درس تا پايان سال تحصيلي روي آنتن صداوسيما

عبدالعلي علي عسكري جلسه اي را كه به دليل همكاري بيشتر صداوسيما با نمايندگان ملت و نمايندگان ملت و با توجه به ارتباطات صداوسيما با آموزش عالي دانشگاه مربوطه با گروههاي آموزشي دانشگاه دولتي برگزار شد ، ستود. : هيچ جنگ نظامي وجود ندارد ، اما شرايط به گونه اي است كه ما خود را …

۹هزار كلاس درس تا پايان سال تحصيلي روي آنتن صداوسيما https://fun4all.ir/۹هزار-كلاس-درس-تا-پايان-سال-تحصيلي-روي-آ/ سرگرمي براي همه Wed, 20 Jan 2021 12:31:40 0000 عمومي https://fun4all.ir/۹هزار-كلاس-درس-تا-پايان-سال-تحصيلي-روي-آ/ عبدالعلي علي عسكري جلسه اي را كه به دليل همكاري بيشتر صداوسيما با نمايندگان ملت و نمايندگان ملت و با توجه به ارتباطات صداوسيما با آموزش عالي دانشگاه مربوطه با گروههاي آموزشي دانشگاه دولتي برگزار شد ، ستود. : هيچ جنگ نظامي وجود ندارد ، اما شرايط به گونه اي است كه ما خود را …

عبدالعلي علي عسكري جلسه اي را كه به دليل همكاري بيشتر صداوسيما با نمايندگان ملت و نمايندگان ملت و با توجه به ارتباطات صداوسيما با آموزش عالي دانشگاه مربوطه با گروههاي آموزشي دانشگاه دولتي برگزار شد ، ستود. : هيچ جنگ نظامي وجود ندارد ، اما شرايط به گونه اي است كه ما خود را در صلح مسلحانه ، در رسانه هاي نابرابر ، در جنگ نرم مي بينيم ، ما آماده جنگ هستيم ، و دائماً در اين منطقه روبرو هستيم.

او اضافه كرد. “عليرغم حملات فرهنگي و اقدامات رواني دشمن ، صداوسيما همچنان در اوج اعتماد مردم است و راه خود را در يك ميدان جنگ نرم ، پايدار و پايدار ادامه مي دهد.”

رئيس صدا و سيما منطقه اخبار روز دنيا را منطقه اي بدون مرز خواند. قومي (140 كانال قومي و 130 كانال فارسي زبان) محتوايي را بر اساس حمايت مالي عليه نظام اسلامي ايجاد مي كنند و صداوسايتي در اين جنگ نابرابر رسانه اي تنها مانده است.

علي عسكري افزود. وي افزود: طرح آمريكا براي سرنگوني رسانه ملي تلاشي براي ايجاد استراتژي تجزيه داخلي ، جنگ فرهنگي و قومي است ، اما همانطور كه ​​موشكهاي ايراني نيروي دريايي عظيم آمريكا را مي ترساند ، مقاومت ما در برابر همه اين حملات نيز موثر بوده است. E:

رئيس صدا و سيما حفظ اعتبار صداوسيما را نزد مخاطبان ارزشمند دانست و گفت:
وي صداوسيما را “هوشيار” ثابت توصيف كرد. “ما در خارج با دشمنان و از درون با مردم بي دقت روبرو هستيم. “حتي برخي از دوستان دشوار درون ، آگاهانه يا ناآگاهانه ، در برابر اين جنگ پيچيده رسانه اي ، از رسانه ملي خسته شده اند.” آنها از بدن ما خارج مي شوند. اما در پايان ، پيام اين جنگ بزرگ رسانه اي اين است كه اگر صبور ، صبور ، بصير ، صبور و با تلاش مضاعف باشيم ، از اين مرحله عبور خواهيم كرد.

علي عسكري با اشاره به محتواي و 99 كانال راديويي 66 كانال تلويزيوني ملي مورد توجه مخاطبان ، گفت: وي افزود: “علي رغم بودجه ناكافي ، ما تلاش كرده ايم تا در همه دستگاه ها به مردم خدمت كنيم ، اما فقط درصورتي كه رسانه ملي بودجه كافي داشته باشد.” ، مي تواند به طور م serveثر به همه م institutionsسسات و ادارات دولتي خدمت كند. اگر در زمان كرونا مي توانست با راه اندازي يك مدرسه تلويزيوني ايراني ، بار دولت و سيستم آموزشي را برطرف كند.

رئيس صداوسيما از رئيس ستاد ارتش به دليل اطلاع رساني به صداوسيما براي كنترل ويروس كرونا تشكر كرد.

علي عسكري با اشاره به توصيه برخي افراد در مورد دريافت درآمد سازمان صدا و سيما ، گفت: “برخي از افراد گفتند كه راديو و تلويزيون بايد مستقل باشد ، هزينه هاي خود را از راه هاي مختلف تأمين كنند. اگرچه امسال براي اينكه بتوانيم برنامه اي بسازيم ، ما موظفيم 2700 ميليارد درام از تبليغات كسب كنيم ، اما خود را “يك رسانه مترقي” براي توسعه مي دانيم ، اساس ما درآمدزايي نيست. در عوض ، موضوعات كلان فرهنگي ، اقتصادي و اقتصادي در دستور كار ما قرار دارد.

وي با تأكيد بر اينكه ما بايد كار خود را به دور از سر و صدا خاموش انجام دهيم ، گفت: وي افزود: “فشار ما اين است كه بايد تظاهر كنيم كه وضعيت خوبي داريم اما بايد كار خود را ساكت و با دقت انجام دهيم تا جامعه در آرامش و امنيت باشد.” زنده.

وي در پاسخ به س theال نمايندگان در مورد سرعت برخورد با اخبار در سازمان گفت: “ما در زمينه توليد اخبار ديدگاه كاملا روشني داريم ، سعي مي كنيم هرگونه بحران را در اسرع وقت پوشش دهيم”. البته اين حركت باعث كند شدن انتشار اخباري مي شود كه بايد در مورد مقامات بالاتر نظر دهند.

او از راديو درباره نياز به جوانان صحبت كرد. “راديو از نظر جواني يكي از موفق ترين نهادها بوده است. البته اين پيچيدگي هاي خود را دارد اما ما هنوز در اين زمينه فعال هستيم.

9000 كلاس از طريق راديو تا پايان سال تحصيلي
پس از جلسه ، حسن گروس ، معاون حقوقي و امور مجلس صدا و سيماي ايران گزارشي از برنامه هاي آموزشي پخش شده توسط رسانه ملي ارائه داد. “طي 10 ماه گذشته ، 15745 برنامه آموزشي در قالب 6575 ساعت از شبكه هاي راديويي و تلويزيوني پخش شده است. بود.

وي با اشاره به حضور موفق مدرسه تلويزيون ايران كه توليدات آن از چندين كانال تلويزيوني پخش مي شود ، گفت:

نقش مهم راديو در آموزش عمومي
در ابتداي جلسه عليرضا منادي سفيدان ، رئيس كميته آموزش ، تحقيقات و فناوري ، نظارت فرهنگي كشور را مهمترين وظيفه اين كميته دانست.

منادي سفيدان وجود رسانه ملي را در زمينه آموزش مقدماتي ، متوسطه مثبت ارزيابي كرد. “در منطقه اي كه برخي دانش آموزان به دليل كمبود رايانه و تلفن همراه به فضاي مجازي دسترسي ندارند ، مدرسه تلويزيون ايران اين وظيفه را بر عهده گرفته است:” بخشي از بار آموزشي بر روي سيستم آموزشي كشور قابل تحسين است.

در اين جلسه ، ساير اعضاي كميته آموزش ، تحقيقات و فناوري نيز نظرات خود را در مورد مطالبات پارلمان از سازمان محيط آموزشي كشور ، راديو و تلويزيون بيان كردند. توجه به اقوام مختلف و گويشهاي مختلف در توليدات تلويزيوني ، نياز به آنتنهاي جاده اي جهت تهيه آموزش سيگنال تلويزيون در مناطق محروم ، حفظ اعتبار راديو و ايجاد اعتماد در فضاي رسانه اي ، مراقبت از مجريان براي به حداقل رساندن اشتباهات برنامه نويسي ، داشتن زندگي عادلانه پرهيز از تبليغات تجاري با محتوا يكي از مواردي بود كه نمايندگان در جلسه مطرح كردند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.