ژاپن “وزارت مبارزه با تنهايي” تاسيس كرد

به مجله خبري سينما و تلويزيون خوش آمديد.

دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۰۳

ژاپن “وزارت مبارزه با تنهايي” تاسيس كرد

ژاپن به دليل تأثيرات مخرب اپيدمي كرونا و تأثير آن در افزايش نرخ خودكشي ، يك “وزارتخانه تنها” را به كابينه خود اضافه كرده است. به گزارش ايران تودي ، تحقيقات قبلي نشان داده است كه اين كشور از سطح بالايي از انزواي اجتماعي برخوردار است كه احتمالاً به دليل فرهنگ اين كشور است. ساعتهاي …

ژاپن “وزارت مبارزه با تنهايي” تاسيس كرد https://iranian-today.ir/ژاپن-وزارت-مبارزه-با-تنهايي-تاسيس-كرد/ ايران تودي Fri, 26 Feb 2021 09:45:17 0000 اجتماعي https://iranian-today.ir/ژاپن-وزارت-مبارزه-با-تنهايي-تاسيس-كرد/ ژاپن به دليل تأثيرات مخرب اپيدمي كرونا و تأثير آن در افزايش نرخ خودكشي ، يك “وزارتخانه تنها” را به كابينه خود اضافه كرده است. به گزارش ايران تودي ، تحقيقات قبلي نشان داده است كه اين كشور از سطح بالايي از انزواي اجتماعي برخوردار است كه احتمالاً به دليل فرهنگ اين كشور است. ساعتهاي …

ژاپن به دليل تأثيرات مخرب اپيدمي كرونا و تأثير آن در افزايش نرخ خودكشي ، يك “وزارتخانه تنها” را به كابينه خود اضافه كرده است.

به گزارش ايران تودي ، تحقيقات قبلي نشان داده است كه اين كشور از سطح بالايي از انزواي اجتماعي برخوردار است كه احتمالاً به دليل فرهنگ اين كشور است. ساعتهاي طولاني را در محل كار خود سپري كنيد او انجام مي دهد.

اين مشكل با اپيدمي كرونا خصوصاً در افرادي كه تنها زندگي مي كنند ، تشديد مي شود.

ژاپن تايمز گزارش داد كه نخست وزير يوشيهيده سوگا در پاسخ به تلاش هاي دولت براي مبارزه با انزواي اجتماعي و جلوگيري از افزايش نرخ خودكشي ، تتسوشي ساكاموتو را به رياست يك وزارتخانه ويژه منصوب كرد.

آمارها نشان مي دهد كه خودكشي ها در ژاپن تا سال 2020 افزايش مي يابد. براساس پليس ملي ژاپن ، در مجموع 20919 نفر در ژاپن در سال 2020 خودكشي كردند. اين رقم نسبت به سال 2019 افزايش 750 شغلي را نشان مي دهد. اين اولين افزايش خودكشي در 11 سال گذشته است.

اين افزايش عمدتا به دليل افزايش خودكشي در زنان و جوانان است. با اين حال ، سوگا تأكيد كرد كه انواع مختلفي از انزوا وجود دارد كه همه بايد مورد توجه قرار گيرند. همچنين گزارش شده است كه افراد مسن ساكن در خانه هاي سالمندان به دليل تاج بيشتر در انزوا قرار دارند.

دولت ژاپن كارگروه ويژه اي را براي هماهنگي كار وزارتخانه هاي مختلف براي مبارزه با تنهايي ايجاد كرده است.

ژاپن تقريباً هميشه در انزواي اجتماعي خط ضعيفي دارد. يك نظرسنجي جهاني كه توسط كابينه وزيران در سال 2015 انجام شد ، نشان داد كه 16.1 درصد ژاپني هاي بالاي 60 سال كسي نيستند كه بيشترين تعداد جهان را براي كمك بخواهد. ايالات متحده (13٪) و سوئد (10.8٪) بعد از ژاپن در رده هاي دوم و سوم جهان قرار دارند.

به گزارش اينديپندنت ، ساير كشورها اين روزها با بحران روبرو هستند و محدوديت هاي ارتباطات از راه دور و قرنطينه فشار تنهايي را به ميزان قابل توجهي افزايش داده است.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.