خرما يكي از مقوي ترين مواد غذايي است و دانستن روش صحيح خوردن آن مي تواند تأثير بسزايي در فوايد اين ماده غذايي مغذي داشته باشد. به گزارش سرگرمي براي همه ، ميان وعده به عنوان ميان وعده پر از انرژي است كه مي تواند هر روز مصرف شود و كالري زيادي نيز وجود دارد. …
خواص خرما و چند توصيه درباره مصرف آن https://fun4all.ir/خواص-خرما-و-چند-توصيه-درباره-مصرف-آن/ سرگرمي براي همه Sun, 07 Mar 2021 22:52:45 0000 اجتماعي https://fun4all.ir/خواص-خرما-و-چند-توصيه-درباره-مصرف-آن/ خرما يكي از مقوي ترين مواد غذايي است و دانستن روش صحيح خوردن آن مي تواند تأثير بسزايي در فوايد اين ماده غذايي مغذي داشته باشد. به گزارش سرگرمي براي همه ، ميان وعده به عنوان ميان وعده پر از انرژي است كه مي تواند هر روز مصرف شود و كالري زيادي نيز وجود دارد. …
خرما يكي از مقوي ترين مواد غذايي است و دانستن روش صحيح خوردن آن مي تواند تأثير بسزايي در فوايد اين ماده غذايي مغذي داشته باشد.
به گزارش سرگرمي براي همه ، ميان وعده به عنوان ميان وعده پر از انرژي است كه مي تواند هر روز مصرف شود و كالري زيادي نيز وجود دارد. علاوه بر اين ، وجود مقادير قابل توجهي فيبر ، اين ماده غذايي را به گزينه مناسبي براي بهبود سلامت دستگاه گوارش تبديل مي كند. علاوه بر اين ، وجود آنتي اكسيدان هاي مختلف در آن به كاهش خطر ابتلا به بيماري هاي مختلف كمك مي كند ، در بهبود عملكرد مغز موثر است.
نخل ها سرشار از فيبر و شكر هستند كه باعث مي شود مردم نسبت به نحوه و زمان خوردن آنها كنجكاو شوند.
در اينجا چند پيشنهاد در مورد نحوه جستجو يا قرار ملاقات براي قرار ملاقات آورده شده است.
اگرچه خرما به طور طبيعي سرشار از قند است ، اما به سرعت قند خون را افزايش نمي دهد. بنابراين ، 2-4 خرما مي تواند 30-30 دقيقه قبل از فعاليت بدني مصرف شود ، زيرا انرژي را براي مدت زمان بيشتري تأمين مي كند و به تدريج آن را به بدن مي رساند.
وجود فيبر غذايي در خرما باعث مي شود كه فرد مدت طولاني احساس گرسنگي نكند. بنابراين كف دست بهترين ميان وعده سالم است و مي تواند حتي هنگام خواب نيز بخورد.
از اثرات كف دست ، از بين بردن كرم روده گرفته تا تميز كردن اعضاي حياتي ، بهبود قلب ، سلامت كبد ، مي توان از آن استفاده كرد ، لازم است صبح زودتر از آن استفاده شود تا انرژي لازم تأمين شود.
متخصصان مي گويند خوردن خرما در درمان لاغري ، يبوست ، كمك به سلامت استخوان ، تقويت سيستم ايمني بدن ، بهبود سلامت مغز و قلب و حتي پيشگيري از بيماري هايي مانند آلزايمر يا سرطان هاي مختلف يا ساير بيماري هاي مزمن موثر است. پيشنهاد كرد كه مصرف روزانه خرما بايد به عنوان يك ميان وعده در نظر گرفته شود تا فرد احساس انرژي كند.
علاوه بر اين ، خرما براي مبتلايان به ديابت و پيش ديابت نيز م effectiveثر است ، زيرا حاوي آنتي اكسيدان هاي قدرتمندي است كه مي تواند التهاب را در بدن كاهش دهد ، داراي پلي فنول زيادي است ، و همچنين برخي از مواد مفيد ديگر ، تركيباتي كه مقاومت انسولين را كاهش مي دهند. با اين حال ، اگر ديابت داريد ، توصيه مي شود قبل از تاريخ و اندازه مجاز با پزشك خود مشورت كنيد.
با اين حال ، متخصصان توصيه مي كنند كه اگر فردي در هضم غذا مشكل دارد ، از خوردن خرما بلافاصله بعد از غذا خودداري كنيد ، زيرا فيبر بالاي آن هضم كربوهيدرات هاي زنجيره كوچك را دشوار مي كند و در نهايت منجر به نفخ شكم مي شود.
به گزارش هندوستان تايمز ، افراد مبتلا به آلرژي غذايي يا سندرم روده تحريك پذير (IBS) نيز به دليل داشتن مقدار بالاي فروكتوز ، بايد از خوردن خرما جلوگيري كنند.
انتهاي پيام:
- ۱۴ بازديد
- ۰ نظر